De Postelein kookt voor Prader-Willi

De Postelein kookt voor Prader-Willi

Joeri en Alex sloegen de handen in elkaar. Foto: Patricia Steenackers

Keerbergen - Op maandagavond 3 juni organiseert Huiskamerrestaurant De Postelein een culinaire avond ten voordele van het syndroom van Prader-Willi Uitbaters Joeri Jansen en Patricia Steenackers sloegen hiervoor de handen in elkaar met Alex Storms van Woningbouw Storms.

Dat het ondernemende restaurateurskoppel, Patricia Steenackers en Joeri Jansen, als uitbaters van het bekende Huiskamerrestaurant De Postelein niet alleen om winst maken te doen, hebben ze al meermaals bewezen. Zo verleenden ze in het verleden al meermaals hun steun aan tal van goede doelen, zoals Kom op Tegen Kanker, de Nindse Bende tegen Kanker of de Rode-Neuzen-actie. Maandag gaat hun steun uit naar mensen die worden getroffen door het syndroom van Prader-Willi. En daar hebben ze een heel goede reden voor. "De zoon van een van onze klanten is door deze ziekte getroffen", vertelt Patricia. "Ook hun buurman en een goede vriend van mijn man Joeri, nl Alex Storm van Woningbouw Storms, heeft persoonlijk en familiaal al heel wat gezondheidsproblemen gekend. We hebben als bevriende ondernemers dan beslist om de handen in elkaar te slaan om mensen die met het syndroom van Prader-Willi geconfronteerd worden, een syndroom dat misschien ook niet zo goed gekend is bij het grote publiek, te ondersteunen. Het is niet alleen nemen in het leven, het kan rap genoeg anders zijn.", besluit ze wijs.

Op maandagavond 3 juni wordt dan ook telkens 25 euro per verkocht menu van 85 euro geschonken aan het goede doel. Gasten van die avond worden van 22 tot 24 uur ook getrakteerd op een optreden van Jo Van den Bosch. 

Meer info en reservatie op www.postelein.be.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio