Baal Beach zoekt vrijwilligers

Baal Beach zoekt vrijwilligers

Ook de afgelopen jaren kon de organisatie op heel wat vrijwilligers rekenen. Foto: Conny justé

Tremelo - Binnen drie weken is het zover. Op woensdag 31 juli gaat het vernieuwde Baal Beach van start en dit tot zondag 4 augustus. Vijf dagen lang kan men in het centrum van Baal terecht voor tal van activiteiten die in het kader van beachvolleybal worden georganiseerd. Om dit alles praktisch mogelijk te maken zoekt de organisatie nog tal van vrijwilligers.

In totaal zoekt de organisatie vrijwilligers voor ongeveer 400 shiften, gaande van tappers, scheidsrechters, medewerkers voor het secretariaat en voor animatie voor de kinderen. Inschrijven als vrijwilliger kan via de website baalbeach.be. Wanneer men daar op 'helpers' klikt krijgt men overzicht van de vrije shiften en kan iedereen eenvoudig aanduiden wat haar of hem het best ligt. Verenigingen die willen helpen kunnen best contact opnemen met Joachim Claes (joachimc@baalbeach.be). Toegang tot het strandfeest is voor alle helpers verzekerd. Opbouwers en afbrekers voor en na Baal Beach sturen ook best een mailtje naar joachimc@baalbeach.be. Ook zij ontvangen inkom strandfeest en tevens ook bonnetjes voor het geleverde werk.
"Een event zoals Baal beach kan onmogelijk zonder de steun van vrijwilligers en sponsors die we nu al van harte bedanken.", aldus Stijn Saliën.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio