Motorclub Chosen Few MC Belgium organiseert eigen tweedehandsmarkt

Motorclub Chosen Few MC Belgium organiseert eigen tweedehandsmarkt

Foto: Chosen Few MC Belgium

Tremelo - Op zondag 13 oktober organiseert motorclub Chosen Few MC Belgium in Tremelo voor de tweede keer zijn 'Biker market', waarbij motorrijders tweedehandsartikels kunnen kopen.

De motorclub Chosen few MC Belgium bestaat al bijna 20 jaar en weet intussen langzaam maar zeker ook in Tremelo een aanzienlijk ledenbestand op te bouwen.  "Onze club is voor de echte motorrijder en overal waar we komen tonen wij ons respect en onze vriendschap aan anderen.", aldus vice-voorzitter Nico Lemmens.

Op zondag 13 oktober organiseren zij voor de tweede keer een tweedehandsbeurs, en daar hebben zij een goede reden voor. "Voor de motorrijder bestaan er tal van winkels, maar die zijn vaak duur", verduidelijkt Lemmens. "Dikwijls ben je met tweedehands artikels veel goedkoper gesteld en als je dan dit kan omtoveren tot een leuk evenement waar je nog iets kan drinken en eten is je zondag compleet." En zo ontstond het idee voor hun 'Biker market'. Op zondag 13 oktober wordt Tremelo dan ook gegarandeerd overspoeld door glimmende motoren. Die dag wordt het industriegebied langs de grootlosestraat 69 voor het tweede jaar afgesloten van 9.00 tot 18.00 uur. "Er is voor ieder wat wils", aldus nog Lemmens. "Voor de kleinsten is er een springkasteel voorzien, wij voorzien zelf een drank- en eetstandje met vers gemaakte chili con carne, hamburgers en hot-dog." De standhouders zijn  dan weer heel uiteenlopend. Zo vindt men er motokledij, nieuwe en tweedehands artikels voor de motor, gadgets, klein materiaal voor de motorrijder zoals mutsen, zonnebrillen en petten. Daarnaast vindt men er ook eigen creatieve stukken, Jack Daniels ontwerpen, komt Whisky club The Dram Knights zelf met een whiskystand staan en nog veel meer.  Er is een parking voorzien voor motorrijders vlak naast het evenement. Het gehele evenement is gratis voor de bezoekers en standhouders.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio