Meer dan 100 jobs bij de deur

10de Jobdag van VDAB focust op werk in eigen streek (Haacht)

Haacht - Dinsdag 15 oktober is Haacht de place to be voor werkzoekenden uit de regio. 25 bedrijven uit diverse sectoren presenteren zich er dan op de 10de Jobdag Geschat wordt dat 300 bezoekers er kunnen solliciteren voor een 100-tal jobs.

3 weken. Meer was er niet nodig om het maximaal aantal plaatsen voor werkgevers op de Jobdag in te vullen. Het recordtempo bewijst dat de war on talent zich ook afspeelt in regio Haacht. Sofie De Reymaeker van VDAB Vlaams-Brabant: “Het aantal werkzoekenden in de regio is gedaald, maar het aantal vacatures tegenover vorig jaar blijft constant. De Jobdag in Haacht is dan ook opportuun om werkgevers, recruiters en sollicitanten aan elkaar voor te stellen.”

 

Het type vacatures dat die dag te vinden is, varieert. IT- of administratieve jobs, sales en commerciële functies, soldaten en matrozen, poetspersoneel, werkleiders, opvoeders en zorgkundigen: alle niveaus en sectoren komen aan bod. Daarmee is de jobbeurs duidelijk bedoeld voor elke werkzoekende, ongeacht zijn cv. 

Deelname is gratis en inschrijven is niet verplicht. Wel adviseert VDAB om je cv een aantal dagen voor de beurs te laten nalezen via jobbeurs@vdab.be en op de dag van de beurs voldoende afdrukken mee te nemen.

Volgende werkgevers zijn aanwezig op de 10e JOBDAG: Politie - B'Cost. - Spot Group bvba - Gemeentebestuur Haacht + OCMW - Mechels Verhuisbedrijf bvba - Living on the Beach Benelux (KT-Group bvba) - Volkswoningbouw - Mercator nv - Toscanzahoeve - Puuur - Entiris -  Defensie - CVO Qrios - Keolis Belgium (Modern Toerisme - Staca) - Isolatie & Renovatie Verhoeven - De Groote Werner -  Ons Tehuis Brabant voor tRede vzw - Danone nv - Zorg Leuven - UCT  - WZC De Wyngaert - Chaintec - Sarens - Infocura - Oostrem vzw

Praktisch

  • Dinsdag 15 oktober – van 9u tot 12u
  • GC Den Breughel
  • Wespelaarsesteenweg 85, Haacht

 

* Bron: VDAB Vlaams-Brabant. Cijfers augustus 2019.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio