Davidsfonds bezoekt Stageco

Davidsfonds bezoekt Stageco

Foto: Davidsfonds Haacht

Haacht - Davidsfonds Haacht brengt op woensdag 6 november een bedrijfbezoek aan Stageco en begeeft zich met de deelnemers achter de schermen van deze podiumbouwer van wereldformaat. Jonge festivalgangers mogen mee aan een voordelig tarief.

Het merendeel van de mensen die al ooit naar een festival zijn geweest, hebben hun zanger of band wellicht zien optreden op een podium dat is ontworpen door Stageco. Wat zo’n 35 jaar geleden begon op een lokaal festivalletje in Werchter, is ondertussen uitgegroeid tot een podiumbouwer van wereldformaat. De allergrootste muziekgroepen bestellen bij hen hun podium, met alle speciale wensen erbij. Niets is voor de podiumbouwers te gek. Davidsfonds Haacht gunt de deelnemers aan het bedrijfsbezoek een blik achter de schermen van dit unieke bedrijf.

Nadien brengen de deelnemers nog een bezoek aan het Belevingscentrum Rock Werchter en sluiten ze af met een echte Jack-Op bij een zelfgekozen muzieknummer op de Juke-Box.

 

Praktisch

  • Woensdag 6 november 2019, 15 u.  (tot ca. 18.15 u.)
  • Plaats van afspraak: Stageco, Kapelleweg 6, Tildonk. Nadien gaan ze samen naar het Belevingscentrum in Werchter, Amerstraat 1. Wil je graag meerijden, laat het weten en ze regelen het.  
  • Prijs: € 5 voor jongeren onder 21 jaar (€ 2 voor jongeren die enkel aan het bedrijfsbezoek willen deelnemen), € 7 voor alle anderen
  • Inschrijven voor 31 oktober, via overschrijving op BE78 4316 1455 5186, met vermelding Stageco.
  • Meer info:  haacht@davidsfonds.net of 016/25.14.46

 

 

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio