Maar signeert intussen volop zijn vorige misdaadromans

Haachtse misdaadauteur begonnen aan derde thriller

Haachtse misdaadauteur begonnen aan derde thriller

Foto: Tom Bergs

Haacht - Een jaar na het verschijnen van zijn tweede misdaadroman “Wraakzucht”, is de Haachtse misdaadauteur Tom Bergs (31) nu écht begonnen aan een derde zaak voor speurders Johan Pieters & Sophie D’Hondt. Bergs hoopt dat hij die in het najaar van 2020 boven de doopvont mag houden. Al zal hij dat schrijven moeten combineren met een goedgevulde agenda.

Zo slaat hij zaterdag 26 en zondag 27 oktober zijn tenten op in de Standaard Boekhandels van respectievelijk Oud-Turnhout, Mol, Geel en Pelt en is hij eind deze maand weer aanwezig op de Boekenbeurs. Het is bij die laatste beurs al het zesde opeenvolgende jaar dat onze streekgenoot er zijn boeken mag handtekenen. Wie Tom graag een bezoekje brengt, kan op 1, 7, 9 en 11 november terecht in Antwerp Expo. Meer info over de signeeruren is natuurlijk te vinden op de websites van zowel de Boekenbeurs als die van de auteur zelf.

Wie niet op deze locaties geraakt die dagen, kan gelukkig ook dichter bij huis terecht. Op zaterdag 16 november zal de auteur tussen 10 en 14 uur aanwezig zijn op de lokale boekenbeurs in de bibliotheek van Tremelo en is hij zondag 15 december tussen 12.30 en 18 uur aan te treffen op de Kunstkerstmarkt in zaal Jack-Op in Werchter.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio