Sonora gaat met concert op tijdreis

Sonora gaat met concert op tijdreis

Foto: Sonora

Tremelo - Op zaterdag 30 november organiseert harmonieorkest Sonora Tremelo voor de twaalfde keer haar eetconcert in de Damiaanschool van Tremelo. Deze keer nemen ze de toehoorders mee op een reis doorheen de tijd, zowel muzikaal als culinair.

Het orkest gidst de toehoorders onder leiding van Geert Ramaekers doorheen de tijd met muziek van onder andere Jurrasic Park, The Gladiator en Bruno Mars. Het eten is dan weer een throwback naar grootmoeders keuken.

Tijdens de pauze kan men niet alleen genieten van het lekkere eten, maar is er ook een muzikantenveiling. De muzikanten stellen zich beschikbaar voor allerlei klusjes, gaande van de hond uitlaten tot het verzorgen van een muzikale avond.

"Voor muzikanten die interesse hebben om mee te spelen met het harmonieorkest is dit concert de ideale gelegenheid om kennis te maken", voegt Bavo Lens er nog aan toe. "Ze zijn ook van harte welkom op de repetities die plaatsvinden op vrijdag van 20u tot 22u15."

Kaarten zijn verkrijgbaar via concert@sonoratremelo.be of 0479-35.99.30 en kosten 27 euro. Kinderen betalen 15 euro. De deuren openen om 18u45. Voor meer informatie kan men terecht op sonoratremelo.be

 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio