WZC Damiaan geeft cafetaria en inkomhal nieuwe look

WZC Damiaan geeft cafetaria en inkomhal nieuwe look

Foto: Conny justé

Tremelo - Deze maand gaat WoonZorgCentrum Damiaan met tal van renovatiewerken van start. Zo worden onder meer de cafetaria Roserie en de inkomhal aangepakt.

Om de kwaliteit van de gebouwen en van de dienstverlening optimaal te houden gaat WoonZorgCentrum Damiaan deze maand met tal van renovatiewerken van start. Zo zal in eerste instantie cafetaria 'De Rozerie' een facelift krijgen. "We zullen de houten vloer vervangen door een stenen vloer, met houtlook, omdat dit veel onderhoudsvriendelijker is", verduidelijkt directeur Yves Minnoye. "Daarnaast krijgen ook de muren een nieuw kleurtje en worden de pilaren verstevigd om zo de schade die door rolstoelen kan veroorzaakt worden, te beperken." De werken aan de Roserie zijn voorzien van 4 tot 17 november. Gedurende die tijd zal een pop-up café worden geopend op de derde verdieping van het centrum, in de ergo-ruimte.

Daarna wordt de inkomhal aangepakt. "Deze werkte niet echt uitnodigend", aldus nog de directeur. "Het is echter onze betrachting om de buitenwereld op tal van manieren zoveel mogelijk naar ons centrum te brengen. We willen onze inkom dan ook graag hieraan aanpassen en hem een warme uitstraling geven, aangepast onze de nieuwe 'Damiaan-SLG' look." 

 Verder worden ook de hellende daken geïsoleerd en vernieuwd, krijgt de personeelsrefter een facelift,  worden keuken, bergingen en verpleegpost op de Amaryllislaan, verpleegposten op Disteldreef, Klaprozenveld en Lotuslaan en de badkamer op de Irislaan vernieuwd. 

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio