Neos leert Tremelonaren goede manieren

Neos leert Tremelonaren goede manieren

Foto: Brigitte Balfoort

Tremelo - Vandaag werd in Flanders Expo de nieuwe Michelingids 2020 voorgesteld en werden de bijbehorende sterren uitgereikt. Om jullie voor te bereiden op een bezoekje aan één van de sterrenrestaurants organiseert Neos Tremelo-Baal 'De Goede Manieren Show'. Journaliste en royaltywatcher Brigitte Balfoort maakt de toehoorders op 26 november wegwijs in de wereld van de goede manieren.

Journaliste en royaltywatcher Brigitte Balfoort werd gecertificeerd etiquetteconsultant van Minding Manners, de bekendste etiquetteschool van Europa. Tijdens haar humoristische causerie vol interactie en met veel filmpjes en beeldmateriaal maakt ze de toehoorders egwijs in de wereld van de goede manieren.

Brigitte Balfoort is auteur, blogger en spreker over hedendaagse sociale en zakelijke etiquette.
Als beroepsjournaliste bij onder meer VTM legde Balfoort zich 20 jaar toe op koninklijk nieuws totdat ze zich in 2014 omschoolde tot etiquetteconsultant in de bekende etiquetteschool Minding Manners’ in Londen. Onlangs was ze nog te horen op de radio 1 waar ze het verjaardagfeestje van prinses Elisabeth becommentarieerde.
 
Plaats van voordracht: zaaltje café Raadshuis, Werchtersebaan 2, 3120 Tremelo. Start is om 14.00 u, deuren 13.30u. Na de voordracht is er taart en koffie voorzien. Inschrijven door storting van 17 euro kan nog vandaag. Inschrijven liefst met storting, betalen aan de kassa kan ook zolang er plaatsen zijn. Contactpersoon: René Straetmans, rene.straetmans@outlook.com, 0475/62 38 35.

l

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio