Dameskleren ten voordele van kerstdiner

Dameskleren ten voordele van kerstdiner

Hilde Martinez en Kirsten Druez organiseren opnieuw een Empty Shop Foto: Conny justé

Haacht - De kerstperiode is traditioneel de tijd waarin De Tafel van de Buren opnieuw de handen uit de mouwen steekt. Ook dit jaar is dit intussen al voor het derde jaar op rij het geval. Op 14 december organiseren ze een Empty Shop; op 21 december kan men aanschuiven bij het kerstdiner.

Op 14 december kan iedereen komen snuisteren in de Empty Shop. "Het principe is simpel", verduidelijkt Kirsten Druez. "We vullen een lege winkel met kwaliteitsvolle geschonken tweedehandskledij.  De opbrengst van de verkochte stuks gaat naar ons kerstdiner." De organisatoren doen dan ook een oproep naar alle dames uit de regio om modieuze merkkledij die ze niet meer dragen maar die nog in goede staat is te schenken aan de Empty Shop. Op 14 december is iedereen welkom in het pand naast winkel Hoeden Verstraeten tussen 10 en 18 uur.

Op 21 december wordt dan met de opbrengst van de verkoop een kerstdiner georganiseerd. "In eerste instantie is het kerstdiner bedoeld voor mensen die in kwetsbare omstandigheden leven"', aldus nog Druez. "Maar iedere inwoner van Haacht is meer dan welkom om aan te schuiven bij het kerstdiner dat wordt bereidt met voedselsoverschotten. Wij zorgen in ieder geval ook voor een gemoedelijke en vreugdevolle sfeer. Het is tenslotte kerstmis voor iedereen." Iedereen is welkom op 21 december vanaf 18 uur in GC den Breughel! 


Inschrijven voor het kerstdiner doe je via info@detafelvandeburen.be.
Deelname is gratis, een vrije bijdrage mag.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio