Nicolas Marsoul (13) uit Keerbergen geselecteerd voor Ketnet Musical Knock-out

Nicolas Marsoul (13) uit Keerbergen geselecteerd voor Ketnet Musical Knock-out

Foto: Ketnet

Keerbergen - De 13-jarige Nicolas Marsoul speelt vanaf 8 maart één van de hoofdrollen in de nieuwe Ketnet Musical Knock-out.

In de spannende finaleshow van Ketnet Musical, gepresenteerd door Zita Wauters en Giovanni Kemper, beslisten Ketnet Musical-juryleden Tijl Dauwe, Stien Edlund, Redouan “Redo” Ait Chitt en special guest Gert Verhulst wie de sprekende hoofdrollen Liam, Anja, Lewis en Olli zullen spelen in Ketnet Musical Knock-out. Voor elke rol waren er nog twee kandidaten in de running, die tijdens het bootcamp werden geselecteerd en klaargestoomd voor de finale.

Voor de rol van ballerina Anja namen Britt Bellens en Emilie Elisabeth het tegen elkaar op. Robbe Christiaens en Jarko Bosmans streden voor de rol van de stoere bokser Liam. Leonie Van Gool en Yoni Van Ingelgem die in de running waren voor de rol van ballerina Olli moesten bewijzen dat ze de dansdiscipline ballet beheersen in een ballet-battle. Daarin werden ze begeleid en gecoacht door professioneel danseres Enora Oplinus. 

Amaury De Wilde en Nicolas Marsoul deden een gooi naar de rol van Lewis en namen het tegen elkaar op tijdens een hiphop-battle. Hierin werden Amaury en Nicolas bijgestaan door Salah en Saïd van hiphop-collectief SLM.

Britt Bellens, Robbe Christiaens, Leonie Van Gool en Nicolas Marsoul werden uiteindelijk gekozen en zullen vanaf 7 maart schitteren in de gloednieuwe Ketnet Musical: Knock-out, samen met 21 andere kindercastleden, Goele De Raedt en de cast van Campus 12. 

"Dit had ik stiekem gehoopt maar nooit verwacht, ik ben super blij dat ik de rol van Lewis mag spelen. De finale was zooo spannend, ik krijg er nog kippenvel van...", aldus Nicolas Marsoul die de rol van Lewis zal vertolken. De kleine maar dappere Lewis is een boksfreak, binnen én buiten de ring. Als het op boksen aankomt, is Lewis een wandelende encyclopedie, met nog een ander goed verborgen talent: Lewis kan rappen als de besten.

Het verhaal

Met de hulp van Campus 12 probeert Liam met zijn vrienden de sluiting van zijn boksclub tegen te houden. De eigenares van het pand wil dat de in haar ogen ordinaire boksclub plaats ruimt voor een balletclub, waar haar dochter Anja haar ballettalenten verder kan ontwikkelen. Slagen Liam en Anja erin hun krachten te bundelen, en zorgen ze er samen voor dat de balletschool en de boksclub broederlijk naast elkaar kunnen bestaan?

 

Ketnet Musical: Knock-out: praktisch

Op zondag 8 maart is de première van Ketnet Musical: Knock-out in het Plopsa Theater in De Panne. Hierna volgen zaalshows in het Ethias Theater te Hasselt, Het Capitole in Gent, Het Kursaal Oostende en de Stadsschouwburg in Antwerpen. Meer informatie via Ketnetmusical.be.

Ketnet Musical is een samenwerking tussen Ketnet en Studio 100.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio