Driedaagse Kersthappening in Tildonk

Driedaagse Kersthappening in Tildonk

Foto: Tilloenk Leeft! vzw

Haacht - Tilloenk Leeft! Vzw pakt uit met een driedaagse Kersthappening, een vernieuwd concept welke doorgaat in de pastorietuin van Tildonk, gelegen in de Pastoor Lambertzdreef 8. In een grote verwarmde tent zullen er vanaf vrijdag 20 december gedurende 3 dagen verschillende activiteiten georganiseerd worden.

Vrijdag 20 december 2019 vanaf 19 u 30 wil Tilloenk Leeft! Vzw weten wie “de slimste Tilloenkenaar 2019” is. Families, vrienden of buren kunnen in groepen van max 5 personen deelnemen aan een kindvriendelijke familiekwis waar ook enkele prijzen mee te verdienen vallen.
Inschrijving kan via leden van Tilloenk Leeft! Vzw of via kerstmarkt.tilloenk@gmail.com
Er wordt een inschrijvingsgeld van € 5 per deelnemende ploeg  gevraagd. 
Toegang is gratis.

Zaterdag 21 december 2019 wordt van 15 tot 23 uur een kerstmarkt in de grote verwarmde tent georganiseerd, met talrijke standhouders die geschenken en ideeën voor het kerstfeest aanbieden. Daarnaast vindt men drank- en eetstanden  in de pastorietuin.

Die dag kan men ook genieten van een 'static-show' van tractoren van enkele deelnemers aan de lichtstoet van Werchter.
Toegang is gratis.

 

Zondag 22 december 2019 draait om 14 u 30 Tilloenk Leeft! Vzw de Walt Disney familiefilm  'The nightmare before Christmas'.
Toegang is gratis.

Deze bijzondere kerstfantasie opent de deur naar een meeslepende nieuwe wereld, waar het hele gezin kan genieten van een unieke film met pakkende muziek die is genomineerd voor een Grammy. Ga mee op een fenomenaal avontuur met de onberekenbare Pompoenkoning Jack Skellington en lappenpop Sally. Jack ontdekt op een dag Kerststad, waar de lichten fonkelen. Jack wordt erdoor betoverd en als hij deze ervaring met zijn ‘lugubere’ vrienden deelt, krijgt het verhaal een andere wending en wordt het lachen geblazen. Deze voor een Oscar genomineerde film heeft de harten veroverd van kijkers en recensenten over de hele wereld. De vernieuwende stop-motion animatietechniek en de fantasie van Tim Burton (Batman, Beetlejuice), verheft The Nightmare Before Christmas tot een ongeëvenaard, oogverblindend en hartvewarmend kerstavontuur!

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio