OCMW van Haacht en Sinterklaas maakten veel kindjes blij

Ook schepen Ilse Fillet was in haar nopjes Foto: Ilse Fillet

Haacht - Op uitnodiging van het OCMW kwam woensdag in Haacht de Sint met zijn Pieten langs in het Gemeenschapscentrum. 36 kindjes werden er getrakteerd op een toneelstukje, lekkere hapjes en geschenkjes

36 kindjes tussen 0 tot 9 jaar konden er genieten van een opvoering door Nele Geyskens van het Creatief Atelier Pikarnel uit Wakkerzeel.
Daarnaast had het OCMW ook gezorgd voor grote spelen en een tafel vol tekengerei en werden er fruitspiesjes gemaakt.
Natuurlijk waren er ook lekkere drankjes en versnaperingen. "We kunnen hier steeds rekenen op de nodige sponsoring", aldus de bevoegde schepen, Ilse Fillet (Open VLD). "Dit was niet alleen het geval voor het fruit, maa op die manier konden we ook hotdogs en donuts aanbieden, en kregen de ouders nog yoghurt en pudding mee naar huis. Ook de gemaakte fruitspiesjes mochten ze meenemen, alvast een gezonde stimulans." 
Vanuit het OCMW werd er dan ook nog voor ieder kindje een cadeautje gekocht en kregen ze ook nog een mandarijntje een een klein snoepzakje mee. 

Om dit alles in goede banen te leiden kon het OCMW dit jaar op heel wat helpende handen rekenen. "Al onze maatschappelijk assistenten hebben goed meegeholpen en ook de leden van het bijzonder comité hebben zich ingezet om dit feest mee in goede banen te leggen", aldus nog Fillet. "Op het einde alleen maar blije gezichten en daarvoor doen we het natuurlijk." 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio