Handelaars van Kruis en Ninde verwelkomen zangertjes met open armen

Tremelo / Keerbergen - Op oudjaarsdag gaan in onze regio traditioneel heel wat kinderen koekenzingen. Meer en meer trekken de kinderen hierbij met of zonder ouders naar de grote winkelstraten, waar handelaars vaak overspoeld worden door zingende kindjes. De handelaars van Kruis en Ninde, gelegen langs de baan van Tremelo naar Keerbergen, willen deze eeuwenoude traditie ook graag bij hen opwaarderen en doen hiervoor een opgemerkte oproep.

"Wij, de handelaars van Kruis en Ninde, willen dat de zingende kinderen met of zonder ouders ook tot bij ons komen", zo luidt het bij hen. "Ze zullen het zich niet beklagen, we zullen alle zangers, groot en klein, die dag  immers extra in de watten te leggen."
Zo beloven ze om ieder zangertje  met een geschenkje te belonen. "Dat zal overal iets anders zijn", verduidelijkt Tania Liekens. "Op sommige plaatsen krijg je zelfs een hapje en een drankje." 
De handelaars willen op die manier niet alleen 2019 in stijl afsluiten, maar ook al hun klanten en bezoekers een vreugdevol 2020 toewensen.

Meer info op www.kruiskrant.be en op de Facebookpagina van Kruis/Ninde Tremelo-Keerbergen

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio