Digitalisering, wafels en film vormen de hoofdmoot van de start van het nieuwe jaar bij KVLV

Digitalisering, wafels en film vormen de hoofdmoot van de start van het nieuwe jaar bij KVLV

Foto: If

Keerbergen - Met meer dan 200 leden vormt de KVLV Keerbergen de grootste vrouwenvereniging van de gemeente. Het mag dan ook niet verbazen dat de vereniging het nieuwe jaar met een uitgebreide activiteitenagenda is gestart.

Zo worden er begin februari twee digitale thema’s aangeraakt. Zo wordt er in 2 afzonderlijke vormingen in Den Bussel dieper ingegaan op het gebruik van de smartphone en de I-phone De cursus Smartphone start op dinsdag 4 februari en gaat verder op 11 en 18 februari om 19 uur. De cursus I-phone zal op woensdagen 5,12 en 19 februari doorgaan. De cursus kost 30 euro voor mensen met een KVLV kaart, zoniet betaal je 50 euro.

Inschrijven bij Marijke Van den Broek : marijke.vandenbroeck@skynet.be

 

Daarnaast organiseren ze ook de filmvoorstelling 'Niet Schieten" en dit op dinsdag  28 januari in den Bussel om 20 uur.

 

Op dinsdag 9 februari vanaf 14 u vindt de jaarlijkse wafelbak plaats in de zaal Berk en Brem. Een traditie die in ere gehouden wordt sinds meer dan 50 jaar. De opbrengst van de Wafelbak wordt nog steeds gebruikt om 2 KVLV leden een reis naar Lourdes cadeau te doen. De Brusselse wafels worden volgens een oud recept nog steeds gebakken in een wafelijzer op gas dat wellicht nog ouder is.  

 

De cursus Tai-chi die al meer dan 25 jaar georganiseerd  wordt, blijft op dinsdagvoormiddag in de sporthal doorgaan.

 

Het volledige jaarprogramma van KVLV kan je terugvinden op de facebookpagina: KVLV Keerbergen  of aanvragen bij Marijke Van den Broek  0479/290341

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio