Keerbergen zet in op poëzie voor kinderen

Keerbergen - Keerbergen zet de poëzieweek in met een gratis poëzieworkshop voor kinderen en de feestelijke inhuldiging van de poëziezuilen in GC Den Bussel

Zaterdag 25 januari 2020 kunnen kinderen gratis een poëzieworkshop volgen in GC Den Bussel. De workshop nodigt kinderen uit om creatief te spelen met woorden en taal. De workshop wordt geleid door illustratrice Sandrine Lambert. Kinderen kunnen tussen 10 en 12 uur doorlopend aansluiten. De workshop vindt plaats in de foyer naast de bibliotheek in GC Den Bussel.

Om 12 uur worden de poëziezuilen feestelijk ingehuldigd. Op de poëziezuil zijn de gedichten aangebracht van alle leerlingen van het 5de leerjaar van alle Keerbergse scholen.  Deze gedichten zijn het resultaat van de poëzieworkshops die werden aangeboden in alle Keerbergse scholen. Het thema waarrond werd gewerkt is “de toekomst is nu”.

Bij de inhuldiging worden enkele gedichten van leerlingen voorgedragen. Het kinderkoor Waiata zorgt voor de muzikale begeleiding.  Er wordt afgesloten met een kleine receptie waarop iedereen wordt uitgenodigd.

Dit initatief is een samenwerking tussen AMOK, de bibliotheek, de cultuurraad en de cultuurdienst met steun van de gemeente Keerbergen.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio