Ex-Dennenteam leden presteerden sterk op het BK Veldrijden.

Keerbergen - Onlangs werd in Antwerpen het BK veldrijden gereden. Het Keerbergse BMX Dennenteam is fier dat hierbij twee van haar voormalige leden prachtige resultaten konden neerzetten. Zo maakten zowel Mike Uytterhoeven (1ste jaar nieuweling) en Thibau Nys (junioren) hun favorietenrol waar.

Nu er geen BMX wedstrijden zijn, volgen de leden van het Keerbergse BMX Dennenteam de resultaten van de veldrijders op de voet.
"Er zijn immers veel ex-BMX’ers die zich wekelijks in de kijker rijden in het veld", vertelt bestuurslid Stijn Wyns. "BMX is trouwens de ideale leerschool om alle vaardigheden te leren om te koersen. In het veld blinken BMX’ers steeds uit in stuurvaardigheid, behendigheid en bochtentechniek." Als familiale club blijven ze hun ex-rijders natuurlijk volgen, zo ook op het BK veldrijden in Antwerpen, 2 ex-Dennenteam’ers met glans de Belgische titel pakten. Mike Uytterhoeven (1ste jaar nieuweling) en Thibau Nys (junioren) maakten hun favorietenrol waar. Ze waren duidelijk de sterkste in hun leeftijdscategorie en mochten de Belgische trui aantrekken. 
"Daarnaast zagen wij nog 3 opmerkelijke prestaties van ex-rijders", aldus nog Wyns. "Jelle Camps reed bij de beloften naar een knappe 3de plaats; Jarno Bellens eindigde in dezelfde wedstrijd op een 5de plaats, Toon Vanden Bergh (2de jaar nieuweling) eindigde op een 7de plaats.  Wat zijn we trots dat deze rijders deel hebben uitgemaakt van onze club. Wij wensen hen van harte proficiat met hun resultaat.", besluit hij enthousias

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio