Hoe een trouwfeest een bijzonder gevolg kreeg.

Van de boekhouding naar evenementplanning Carine Moens maakt een oude droom waar.

Van de boekhouding naar evenementplanning Carine Moens maakt een oude droom waar.

Foto: Conny Justé

Tremelo / Tielt-Winge - Al vele jaren werkt ze op de boekhouding van Gasthuisberg. Deze maand startte Carine Moens (53) als event- en partyplanner en realiseert zo een oude droom.

Sinds ze het zich kan herinneren droomt ze ervan om feestjes voor andere mensen te organiseren. Als creatieve duizendpoot en sociaal beestje leek haar dit een ideale combinatie. Maar zoals dat zo vaak in het leven gaat, beslist het leven vaak voor je. Andere zaken kregen altijd voorrang, dat eigen huis, die verbouwingen. Tot er plots toch meer tijd kwam en die oude droom steeds luider werd. De organisatie van haar eigen huwelijk, dat ze natuurlijk helemaal zelf in de hand had genomen, bleek de uiteindelijke trigger. "Alhoewel we het eerst niet van plan waren - we woonden immers al lang samen - beslisten we dan toch een feest voor ons huwelijk te organiseren", steekt Carine van wal. "Ik zocht een zaal, versierde hem, zorgde voor catering en genoot van onze dag." En dat was het dan, dacht ze. Tot ze zoveel positieve reacties van mensen kreeg, dat ze dat zo goed had geregeld, dat ze daar toch iets mee zou moeten doen, en ze de knoop doorhakte en haar eigen zaak, Carimo's event- en partyplanner, oprichtte. Van de decoratie tot de catering, ze wil het met plezier allemaal regelen. "Mensen kunnen bij mij op de eerste plaats terecht voor de decoratie van hun huis of feestzaal", verduidelijkt ze. "Maar ik begeleid hen ook graag in hun zoektocht naar de geschikte lokatie,  bij hun contacten met de traiteur en natuurlijk met de opruim. Of het nu om een koffietafel of een communiefeest gaat. Het kan allemaal." Daarnaast biedt ze ook tal van geschenkmanden aan, van snoepmanden tot manden gevuld met Hagelandse streekprodukten. 

"Dit biedt mij de kans om iets totaal anders te doen dan mijn gewone job in de boekhouding", aldus Carine. "Ik doe mijn job nog steeds graag. Maar nu kan ik ook mijn creatieve en sociale ei kwijt. Die afwisseling, dat maakt het juist zo leuk om te doen. Ik ben een gelukkig mens."

Meer info vind je op haar facebookpagina Carimo's event- en partyplanner. of via mail op carimos.event@gmail.com

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio