Leven in tijden van corona. Binnenkijken bij David Reheul van restaurant The Hill

Keerbergen - De coronacrisis, en de maatregelen die werden genomen om deze te bestrijden, hebben een grote impact op ons leven. Dit is ook het geval voor het merendeel van de Keerbergse ondernemers. Waar zij soms dag en nacht in de weer zijn voor hun zaak, moeten zij hun tijd nu op andere manier zinvol invullen. David Reheul, die vorig jaar restaurant The Hill van zijn vader had overgenomen, gaf het restaurant alvast een groot onderhoud.

Op 13 maart om middernacht moesten alle horecazaken verplicht de deuren sluiten om zo mee de strijd tegen het coronavirus aan te gaan. Een dag die David Reheul, uitbater van restaurant The Hill in Keerbergen, niet snel zal vergeten; "'s Anderendaags, op 14 maart, zijn we begonnen met het leeg maken en reiningen van de keukens en koelingen", blikt hij terug. " Hierna heb ik meteen een to-do lijstje opgesteld. Wat kunnen we doen in deze periode. Om er op zondag meteen mee aan de slag te gaan. We hebben alles buiten in orde gebracht en het een groot onderhoud gegeven. Dit zijn we nu ook binnen aan het doen. "   Ramen kuisen, parket boenen, tafels opnieuw vernissen, ... David heeft duidelijk niet stilgezetten. "We proberen er het beste van te maken", reageert hij. "Wanneer onze gasten terug welkom zijn, zullen ze zeker niet de indruk krijgen dat we op ons gat hebben gezeten. Als al het werk gedaan zal zijn, willen we graag op een YouTube-kanaal meer over onze wijnen vertellen. Daarnaast we zijn in gesprek met een collega-restaurant om misschien samen een afhaal-dienst uit te werken. Maar dit wordt nog bekeken en besproken. We kunnen er enkel maar het beste van maken.", besluit hij gedreven. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio