Ook voor de deelnemers aan de pc-les voor senioren is het examentijd

Tremelo - De deelnemers aan de pc-les voor senioren in het Tremelose gemeentehuis hebben hun pc-examen afgelegd. Allen zijn ze geslaagd.

Gespreid over twee maandagen (omdat senioren natuurlijk ook met vakantie gaan) legden de 30 deelnemers aan de pc-les voor senioren hun examen af. Inderdaad, alle 30 deelnemers van in den beginne hebben het volgehouden tot het bitte eind, tot de examens. En alle 30 zijn ze met vlag en wimpel geslaagd!

Ik ontmoet één van de deelneemsters, Jose Michiels, wanneer ze net van haar examen komt. 'Ik ben geslaagd en wel met 100%!', roept ze me met haar gekende enthousiasme toe. 'Ik was toch wel zenuwachtig', bekent ze mij. 'Vooral wanneer ik vanmorgend, bij het betreden van het pc-lokaal, zag dat er allemaal nieuwe pc's stonden. Zouden die wel op dezelfde manier werken als de andere pc's?'. Haar vrees bleek totaal ongegrond. Al moet het gezegd zijn, er werd niets kado gedaan. 'Ik heb er echt wel voor geleerd, vooral op de theorie dan', vertelt ze mij. 'Het examen zelf was ook heel ernstig opgevat. Gelukkig hebben ook de anderen het goed gedaan. De meesten hadden tussen de 85 en 95 %!.'

Of ze tevreden is dat ze de cursus heeft gevolgd wilde ik nog weten. 'Ja hoor', antwoordt ze meteen zonder enige aarzeling. 'We gaan ook nog allemaal in Aarschot verder pc-les volgen. Nu willen we het internet onder de knie krijgen.'

Maar voor het zover is gaan ze hun successen volgende maandag, tijdens de laatste pc-bijeenkomst, nog eens uitgebreid vieren met een hapje en een drankje!

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio