Rolstoeldansende Amigo's daagden ROB reporter Wouter uit

Tremelo - In 'De uitdaging' op ROBtv daagt een club een ROB reporter uit om mee te doen en vooral om te slagen in zijn opzet. De Keerbergse Amigo's, die aan rolstoeldansen doen, en heel wat Tremelose leden hebben, daagden reporter Wouter uit om met hen een wedstrijddans te doen . Zal Wouter erin slagen om, onder het alziend oog van de dansers, een opgelegde wedstrijddans te doen ? Het resultaat zie je op woensdag 12 januari 2011 vanaf 18 uur op ROBtv.

'Normaal mag je als club zelf ROB uitdagen maar wij zijn door hen opgebeld omdat ze dit een ongekende sport/ dansvorm vonden', vertelt de Tremelose Mi-Rose Dejonckheere.
Aangezien rolstoeldansen voor velen effectief onbekend is, vonden we het enorm belangrijk dat we eindelijk eens kunnen tonen wat rolstoeldansen eigenlijk is.'

'Op 22 december is reporter Wouter dan naar de club gekomen, vergezeld van een cameraman en beide hebben ons een hele leuke namiddag bezorgd', gaat ze enthousiast verder. 'Vier uur lang hebben ze gefilmd, geïnterviewd en Wouter, dieheeft gedanst. Ze waren geweldig onder de indruk van het rolstoeldansen en vooral van het plezier dat wij eraan beleven.

Wouter heeft, na het zoeken naar een passende rolstoel, dansles gekregen van Caroline, één van de twee dans coachen. Zij heeft hem de 'knepen van de kunst' bijgebracht.
Hij heeft tijd gekregen om te oefenen en moest dan direct al meedoen met onze dansers.
Niet zo’n eenvoudige opdracht, zoals bleek. Wij moesten hem constant evalueren en raad geven.  En wat het is geworden... dat zien we woensdag wel.', besluit ze lachend.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio