Opmerkelijk zegetocht van de U15 van KFC Baal

Opmerkelijk zegetocht van de U15 van KFC Baal

Foto: Jan De Winter

Tremelo - Sinds de nieuw samengestelde U15 van KFC Baal voltallig aan haar wedstrijden kan beginnen hebben ze een feilloos parcours afgelegd.

De U15 van Baal (14jarige spelers) speelt dit seizoen met een vernieuwde ploeg. Zo werken ze sinds kort met een nieuwe trainer, Kurt Eulaerts, die bereid was de leemte op te vullen die was ontstaan door het ingelaste sabbatjaar van de vorige trainer Geert.  Verder werd de ploeg dit seizoen versterkt met een viertal nieuwe spelers, die van elders in de regio naar Baal waren afgezakt. 

'Deze groep jonge mensen heeft me van in het begon versteld doen staan', aldus een fiere trainer Eulaerts. 'Ze raakten heel snel op elkaar ingespeeld en werden ook bijna meteen  na de training een groep vrienden. Dat bleek zeker in het begin van het seizoen wanneer nog niet alle nieuwe spelers speelgerechtigd worden in het kader van de transferformaliteiten.  En toch waren alle spelers bij elke wedstrijd aanwezig om de anderes te steunen. Zelfs als de verplaatsingen al rond 8 uur plaatsvonden waren zij op post. Sinds midden oktober is iedereen speelgerechtigd en vanaf dat moment hebben we met onze voltallige ploeg alle wedstrijden gewonnen.Dit is uiteraard zeer leuk maar het belangrijkste is dat we elke week beter en beter leren voetballen en onszelf week na week willen verbeteren en de lat telkens hoger willen blijven leggen. Het is dan ook leuk om horen dat de jongens tijdens de training kritisch zijn en durven vragen stellen waarom die en die oefening wordt gegeven en vooral, wat is het doel erachter. Dit betekent dat ze enorm leergierig zijn en ten volle bezig zijn met hun hobby. Zolang we ons hiervoor samen willen blijven inzetten, kan deze groep het nog ver schoppen'. besluit hij. 
 '

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio