Culturele verwendag voor kinderen

Keerbergen - Op zondag 9 september vindt van 11 uur tot 17u30 in het centrum van Keerbergen voor het eerst een Kinderhoogdag plaats. Dat is een cultuurfestival voor kinderen vanaf 3 jaar, hun ouders, grootouders en iedereen die mee wil vieren.
De provincie Vlaams-Brabant organiseert dit jaar twaalf Kinderhoogdagen, telkens in samenwerking met Artforum vzw en de lokale gemeentebesturen. Een kinderhoogdag is een culturele verwendag voor kinderen waarbij ze worden ondergedompeld in een mix van theatervoorstellingen, workshops en randanimatie.
 
De Kinderhoogdag in Keerbergen heeft een gevarieerd programma. Op de agenda staan onder meer de circusvoorstelling August, de comedyshow op kindermaat Stand-Up 4 Kids, de workshops Japanse vliegers maken, percussie en circusartiesten gezocht en nog véél meer.
 
Deelnemers moeten een Kinderhoogdagbandje aankopen en zich inschrijven voor de voorstellingen of workshops die ze willen bijwonen. Voor meer informatie en het volledige aanbod surf je naar www.keerbergen.be of neem je contact op met de jeugddienst. Je bereikt hen via jeugddienst@keerbergen.be of op het nummer 015 50 90 62.
Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio