Mooie affiche voor 31e Keerbergse Molenfeesten

Keerbergen - Op zaterdag 28 en zondag 29 juli vindt de 31e editie van de Keerbergse Molenfeesten plaats. Ook dit jaar belooft het weer een mooi evenement te worden. De programmatie is in elk geval niet mis.
Op zaterdag wordt de kaart van het Keerbergs talent getrokken.  Tijdens de kinderrommelmarkt zal de 10-jarige Keerbergse Tara ongetwijfeld het beste van haar zelf geven.  Verder staat voor de tienerjeugd in de vooravond  Bandits op de affiche: vier jonge kerels uit de regio tussen de 13 en 16 jaar oud die al vier jaar samen muziek maken.
Om 20 u staan de vijf Keerbergse kerels van Mary’s Litte Lamb op het podium.  Met hun bluesy roots-rock zullen ze de weide zeker weten te bekoren.
De zaterdagavond wordt verder ingevuld met de covergroep rond de bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel die maar één doel voor ogen hebben: het feest op z’n kop zetten.  Het afsluiten is weggelegd voor de Soulbrothers.  Deze drie leadvocals (Wim Soutaer / Vincent Goeminne (frontman Dinky Toys en Plane Vanilla) en Charel Van Domburg (frontman MFThunderbirds)) zullen een zinderende mix van dansbare nummers brengen met veel interactie en veel humor. 
 
Op zondagavond staat - ondertussen voor de zesde keer - “Keerbergen Zingt” op de affiche.  Het grote Keerbergse zangfeest waarbij iedereen terug uit volle borst een ganse reeks populaire liedjes kan meezingen die tot het collectief geheugen behoren. Ook het ondertussen beruchte koor met voorzangers zal terug van de partij zijn en het publiek op sleeptouw nemen.
Op de klanken van het laatste lied zullen de 31e Molenfeesten omstreeks 23 uur met vuurwerk worden afgesloten.
 
Op beide dagen is er in de namiddag ook kinderanimatie voorzien met op zaterdagnamiddag tussen 16 en 18 u de kinderrommelmarkt (met om 16u15 Tara) en op zondagnamiddag een goochelshow en een interactieve kinderdisco.
Verder zijn er de traditiegetrouwe demonstraties en optredens van de Keerbergse verenigingen waaronder turnkring de Gympies, Taiji-Qi gong, de fanfares Sint-Cecilia en De Eendracht en de vendelgroep Pirrewit.
 
Voor drankjes en  hapjes zorgen de Keerbergse verenigingen die ook dit jaar weer massaal op post zullen zijn.
Aan de Molenfeesten is ook elk jaar een goed doel gekoppeld: dit jaar wordt  het project van “’Sunshine Senegal” gesteund.
 
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio