Goeie punten voor nieuw bestuur KSC Keerbergen

Keerbergen - Sinds begin maart van dit jaar heeft voetbalclub KSC Keerbergen een nieuw 7-koppig bestuur. Het nieuwe team, onder voorzitterschap van Philip Van Hout, heeft zich voorgenomen om de oude krijtlijnen van een gezellige familiale club verder te zetten, weliswaar met de sportieve ambitie om op termijn een trapje hoger te spelen.
Eerste beslissing was de heraanleg van de twee terreinen. Het resultaat  vandaag: twee nieuwe groene grasvoetbalvelden die nog gespaard zullen blijven van trainingen tot  eind september. Tussentijds zal er getraind worden op de terreinen van Adler te Rijmenam en aan de sporthal te Keerbergen.
 
Bijna tegelijkertijd met het heraanleggen van de velden, werd  de bouw van de nieuwe infrastructuur opgestart. De voorbereiding heeft jaren in beslag genomen, nu kon eindelijk gestart worden met de realisatie ervan. De opvolging van de werken gebeurt door Jacques Mantingh, architect/buurman Rudy Mets en door vele sympathisanten van de club die dagelijks een kijkje komen nemen.                                                                                                                      
De vele inspanningen die jeugdcoördinator Rudy De Leenheer en het team jeugdtrainers de afgelopen jaren hebben verricht, werden na een audit beloond  met het behalen van het Foot Pass label, wat garant staat voor een kwalitatieve voetbalopleiding. Niet alleen het sportieve maar ook organisatie en accommodatie worden beoordeeld. De nieuwe infrastructuur zal  bij volgende audits een bonus zijn.
 
Tenslotte werd ook de website werd in een nieuw kleedje gestoken. Michael Gypen, hoofdwebmaster sinds jaren, heeft samen met zijn team (Maikel Iliaens en Wouter Jacobs) hard gewerkt in het tussenseizoen. Gevoed door de info van de verschillende clubcellen, zal men trachten steeds een ge-update website aan te bieden met zowel sportieve als andere info zoals activiteiten, vraag naar medewerkers, verloop van de bouwactiviteiten en polls. Tevens kunnen er nu via de website rechtstreeks vragen en inlichtingen gemaild worden naar de bestuursleden. Nieuwe suggesties zijn altijd welkom en kunnen gemaild  worden naar webmaster@ksckeerbergen.be                                                                         
Meer info: www.sc-keerbergen.be
 
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio