Beachvolley Deluxe 2012: 32 ploegen meer volleybal, 32 ploegen meer sfeer

Tremelo - Beachvolley Deluxe organiseert op 3, 4 en 5 augustus 2012 de dertiende editie van het vermaarde tornooi in het centrum van Baal. Maar liefst 192 ploegen streven er, verdeeld over zes velden, om de volleybal-eer. Ondertussen kunnen de bezoekers op het gelegenheidsstrand genieten van een hapje en drankje en is er kinderanimatie voor de kleinsten.De inkom voor dit gebeuren is nog steeds gratis. Naar goede gewoonte worden de pleinen en arena op zaterdag 4 augustus omgetoverd tot een ware danstempel.
2011 versus 2012
 
Onder het motto 'Stilstaan is achteruitgaan', werden er ook dit jaar weer een aantal nieuwigheden voorzien. Zo wordt er dit jaar gespeeld op zes in plaats van op vijf pleinen. Gezien de uitbreiding van het aantal ploegen is er nog plaats voor vrouwelijke deelneemsters. Inschrijven kan via tornooi@beachvolleydeluxe.be. Zowel het dranken- als eetassortiment werd herzien. En ook de arena zal er opnieuw ietwat anders uitzien. Hoe? Dat ontdekt u best zelf. Matchen beginnen op vrijdag om 17 uur. Zaterdag en zondag is dat 11 uur.  
 
Strandfeestje
 
Zaterdagavond wordt naar goede gewoonte het Strandfeestje georganiseerd. Een kaartje hiervoor kan in voorverkoop aan 8 euro worden gekocht op volgende locaties:
Jeugdhuis Den Borduur - Baal, Baalsebaan 253
Café Hand in Hand - Baal, Pastoriestraat 26
Dagbladhandel bij Vera - Baal, Betekomsestraat 3
Broodjeszaak & frituur 't Karreke - Baal, Betekomsestraat 11
De Loft - Press & bookshop - Tremelo, Grote Bollostraat 2
Rob Krantenshop – Betekom, Prof Scharpelaan 19
Dagbladhandel - Schriek, Leuvensebaan 36
Dagbladhandel Verstraeten - Pijpelheide, Schrieksesteenweg 65
Videotheek Movie Max - Pijpelheide, Schrieksesteenweg 37
Place 2B - Heist-op-den-Berg, Leopoldlei 2
 
Aan de kassa betaalt men €10. Ook dit jaar wordt er gewerkt met een bandjessysteem voor het verdelen van alcohol.
 
Finale
 
Zondagavond worden de finales gespeeld. Om het publiek en de spelers aan te moedigen wordt een special act voorzien. Het geheel wordt met een spetterend vuurwerk afgesloten. 
 
Meer informatie? Beachvolley Deluxe is ontstaan vanuit jh Den Borduur. Informatie over het evenement vindt u op http://www.jhdenborduur.be of http://www.beachvolleydeluxe.be
Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio