Baal maakt zich klaar voor Schlagerfestival

Tremelo - Op zaterdag 15 december organiseren 'De Eddy's' voor de tiende keer de Vlaamse Schlageravond in Baal.

Aangezien het de tiende keer is dat de Schlageravond in Baal wordt georganiseerd, zal deze dit keer extra feestelijk zijn. Zo zal de inkleding van de tent niet alleen bijzonder zijn, maar werden er ook meer schlagerzangers aangetrokken. Op het programma staan zo Bobby Prins, Sam Gooris, Swoop, Tony Cabana en de Double dj's uit Nederland, bekend van 'Boven op de berg...'. Op het einde hebben de organisatoren nog een surprise act voorzien.

Om dit alles mogelijk maken werden er niet alleen heel wat nieuwe sponsors aangetrokken, maar kunnen ze ook rekenen op een 80-tal helpers. 'Niet alleen de leden van de retro-fietsclub 'De Eddy's' bieden hier een helpende hand, maar ook de oudgedienden van de Beachvolleybaldeluxe van Baal en leden van Chiro Baal zijn altijd bereid te helpen', aldus Eddy's voorzitter Kevin, die er meteen aan toevoegt dat deze tiende editie zeker niet de laatste editie van het Schlagerfestival betekent. 

Om het publiek, dat traditioneel gezien in groten getalen zijn weg vindt naar de Baalse feesttent, in alle comfort van het programma te kunnen laten genieten, werd ook beslist de deuren een half uur vroeger, dwz om 19 uur te openen. 

Kaarten zijn nog beschikbaar in voorverkoop aan 12 euro bij

  • Boekhandel Vera, Baal
  • Frituur Bollendijk, Grootlo
  • Café Hand in Hand, Baal
  • Boekhandel de Loft, Tremelo
  • Café-Bowling de Flinstones, Tremelo
Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio