Ellen Vaneynde, op weg naar titel 'Schoonste boerin van Vlaanderen'

Ellen Vaneynde, op weg naar titel 'Schoonste boerin van Vlaanderen'

Foto: Conny Justé

Tremelo - Het aftellen naar de finale van de verkiezing van 'Schoonste boerin van Vlaanderen' is ook voor de Tremelose deelneemster Ellen Vaneynde begonnen. Op zaterdagavond 12 januari zal duidelijk worden wie van de 9 finalistes in het Forum van Flanders Expo te Gent het kroontje mag opzetten.

Maar zover zijn ze nog niet. De kandidates hebben namelijk eerst nog een zware week voor de boeg. Voor schoonheidsslaapjes is er de komende dagen geen tijd. Want, naast de dagdagelijkse activiteiten op de boerderij, dienen de boerinnen deze week nog te repeteren voor de slotshow. Bovendien staan op donderdag 10 en vrijdag 11 januari nog 9 praktische proeven gepland tijdens Agriflanders, de grootste land- en tuinbouwbeurs van Vlaanderen. Feit is: de nieuwe Schoonste Boerin zal stevig gewerkt hebben voor haar titel!

Intussen waren de kandidates her en der present voor tal van promo-activiteiten om zo de broodnodige stemmen achter hun naam te krijgen.Zo was Ellen te zien op de cross van 1 januari op de Balenberg en maakte ze gisterenavond in Leuven bij de basketbalwedstrijd ook nog de nodige promo, promo-tour die morgen in Leuven bij het solden-shoppende volk nog zal verder gezet worden.  

Wie Ellen wil steunen kan dat nog tot 9 januari doen via www.facebook.com/deschoonsteboerin

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio