Sanne Winnepenninckx, op weg naar 'Schoonste boerin van Vlaanderen'

Sanne Winnepenninckx, op weg naar 'Schoonste boerin van Vlaanderen'

Sanne op de cross Foto: Conny Justé

Haacht - Het aftellen naar de finale van de verkiezing van 'Schoonste boerin van Vlaanderen' is ook voor de Haachtse deelneemster Sanne Winnepenninckx begonnen. Op zaterdagavond 12 januari zal duidelijk worden wie van de 9 finalistes in het Forum van Flanders Expo te Gent het kroontje mag opzetten.

Maar zover zijn ze nog niet. De kandidates hebben namelijk eerst nog een zware week voor de boeg. Voor schoonheidsslaapjes is er de komende dagen geen tijd. Want, naast de dagdagelijkse activiteiten op de boerderij, dienen de boerinnen deze week nog te repeteren voor de slotshow. Bovendien staan op donderdag 10 en vrijdag 11 januari nog 9 praktische proeven gepland tijdens Agriflanders, de grootste land- en tuinbouwbeurs van Vlaanderen. Feit is: de nieuwe Schoonste Boerin zal stevig gewerkt hebben voor haar titel!

 
Intussen waren de kandidates her en der present voor tal van promo-activiteiten om zo de broodnodige stemmen achter hun naam te krijgen. Zo was Sanne present op meerdere kerstmarkten, waaronder die van Tremelo-Haacht-Putte, maakte ze promo tijdens de Lichtstoet in Sint-Katelijne-Waver en werd ze opgemerkt op de cross in Baal op Nieuwjaarsdag, waar ze vrienden hielp in hun hamburgerkraam, waardoor ze nog eens toonde dat ze als boerin hard kan werken. 
 
Wie Sanne wil steunen kan dat nog tot 9 januari doen via www.facebook.com/deschoonsteboerin
Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio