Kick off voor Beachvolley Deluxe in Baal

Tremelo - Vrijdag 21 juni kunnen teams zich vanaf 20 uur inschrijven in het Jeugdhuis Den Borduur. Dit is waarschijnlijk de enige mogelijkheid, de vorige jaren was immers op de eerste avond alles al vlug volzet.
Nog een goeie maand en de 14de editie van Beachvolley Deluxe in Baal gaat van start. Ook deze zomer verwachten de organisatoren enkele duizenden bezoekers die de 192 ploegen komen aanmoedigen in een unieke sfeer die sport en animatie combineert. 

Snel zijn is de boodschap
 
Komende vrijdag 21 juni kunnen teams zich vanaf 20.00 uur in Jeugdhuis Den Borduur Baalsebaan 253 in Baal inschrijven. Dit is waarschijnlijk de enige mogelijkheid om in te schrijven, want het aantal deelnemende formaties wordt beperkt tot 128 heren/gemengde ploegen en 64 damesteams. De voorbije jaren waren alle plaatsen op de inschrijvingsavond ingenomen.
 
De wedstrijdformule ziet er als volgt uit:
? vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2013 worden de kwalificatiepoules gespeeld. Elk team speelt vrijdag (vanaf 17u) of zaterdag (vanaf 11u) 3 wedstrijden.
? zondag 4 augustus worden (vanaf 11u40) de finalewedstrijden via een afvalschema afgewerkt.
 
Zaterdagavond 3 augustus wordt de arena omgebouwd tot een danstempel. Het Strandfeestje is net als het tornooi de voorbije jaren uitgegroeid tot een druk bijgewoond evenement met heel wat dj’s en verrassende acts.

Stijlvollere aankleding
 
Omdat de wedstrijdformule en het strandfeestje hun degelijkheid meer dan bewezen hebben, heeft de organisatie voor editie 14 aan de aankleding gesleuteld. Stijlvol comfort is het credo van Econoweb Beachvolley Deluxe 2013. En dat zal resulteren in een vlotfunctionerend inkomsysteem en VIP-arragementen.
 
Het Beachvolleytornooi is ontstaan in 2000. Het kleine tornooi had een uniek concept: beachvolley op recreatief niveau koppelen aan een hoge amusementswaarde. Het opzet kende meteen een groot succes.
14 jaar later is deze visie nog steeds dezelfde: het plezier van het publiek en deelnemers blijft prioriteit nummer 1.
 
Voor meer info kan men steeds terecht op de website www.beachvolleydeluxe.be.
Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio