organisatoren hopen op meer dan 3500 deelnemers aan de negende editie

Voorinschrijvingen Elita Halloween Griezeltocht lopen vlot binnen

Lebbeke - Handbalclub Elita laat de halloweengekte niet aan zich voorbijgaan en heeft intussen een traditie gemaakt van de jaarlijkse Halloween Griezeltocht. De tocht lokte vorig jaar maar liefst 3500 deelnemers en behoort zo tot de grootste Halloweentochten in Vlaanderen. De wandelaars volgen een traject van 8 kilometer langs Lebbeekse veldwegen en wachtbekkens. Onderweg staan er een aantal griezelposten om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen.

In het griezeldorp aan de start en finish wordt gezorgd voor vuurdecoraties en een vuurspektakel, griezelfrieten en warme en frisse drankjes om te bekomen of om de moed erin te drinken.

Ook dit jaar wordt er een pompoenwedstrijd georganiseerd. Iedereen die wil kan op 6 november tussen 15 en 17 uur een uitgeholde en versierde pompoen meebrengen naar het dorpsplein aan de Minnestraat. Een jury zal de mooiste exemplaren belonen met een prijsje.

Inschrijven kan ter plaatse, tot 31 oktober via de website of bij een aantal lokale handelszaken (zie http://www.halloweenlebbeke.be voor verdere details).

Wanneer? zaterdag 6 november 2010. Vertrekken kan tussen 18.30u en 21.30u.

Waar? Parochiaal Centrum H. Kruis, Lange Minnestraat, Lebbeke. Parkeren doe je best op Industrieterrein D’Helst op 5 minuten wandelafstand.

Prijs? kinderen (-12 jaar): €4 (voorinschrijving €3), volwassenen: 6 (voorinschrijving €6)

Een paar verslagen over vorige edities:

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio