Ook na Maxi Jazz blijft organisatie uitpakken

Bam! Nu ook Clouseau live én camping op Rijvers Festival

Bam! Nu ook Clouseau live én camping op Rijvers Festival

Foto: Rijvers Festival

Lovendegem / Zomergem / Waarschoot - Nu zaterdag start de ticketverkoop voor Rijvers Festival, dat zonet - na Maxi Jazz van Faithless - een nieuwe, grote naam bekend maakte: Clouseau live. O ja, er komt ook een (belevings)camping: The Village.

Nadat Rijvers Festival een maand terug al de komst van wereldster Maxi Jazz van Faithless aankondigde, komt er nu een absolute topper van eigen bodem bij: Clouseau, Vlaanderens populairste groep mét volledig live concert. "Clouseau zal komende zomer maar op een beperkt aantal locaties optreden in Vlaanderen", zegt woordvoerder Frederik Verhasselt. "Daar is Rijvers Festival dus bij. We hebben hier maanden aan gewerkt en zijn heel blij dat Koen en Kris en de hele band naar Rijvers Festival komen."

Rijvers Festival lanceerde gisteren nog meer groot nieuws. Zoals op elk groot festival, zal er dit jaar ook een volwaardige camping zijn: The Village. Verhasselt: "We werken daarvoor samen met Festicamp, dat ook de campings van Music for Life, Graspop en Tomorrowland bouwt. The Village wordt een stukje paradijs, aan de rand van het bos en palend aan de festivalweide. Het wordt een unieke kans voor een unieke campingervaring.”

Rijvers Festival vindt plaats op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 augustus. Nu zaterdag 26 januari om 10 uur stipt start de verkoop voor de weekendtickets via www.rijversfestival.be.

 
Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio