FOTO. U10 van TW 3000 naar halve finale Jeugdcup Het Nieuwsblad

Woensdagavond speelden de U10 spelers van voetbalclub TW 3000 de terugwedstrijd van de kwartfinale van de Jeugdcup Het Nieuwsblad tegen VK Linden. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want bij de vorige match speelden de twee ploegen gelijk Het voetbalfeest van de jonge spelers eindigde echter in mineur. Omwille van de verhitte gemoederen van enkele supporters, zag de scheidsrechter zich genoodzaakt om de match voortijdig af te fluiten. Op dat moment stond de ploeg van TW3000 voor met 3-2. Zij mogen op 1 april de halve finale spelen.

De twee ploegen waren aan elkaar gewaagd en de wedstrijd verliep gelijkopgaand. De gedreven spelers van VK Linden verrasten de thuisploeg en konden als eerste scoren. TW 3000 trapte wat later de bal in de goal en het werd 1-1. Tijdens de tweede helft kwam Linden opnieuw op voorsprong, maar de spelers van TW 3000 lieten de moed niet zakken en scoorden kort daarna de gelijkmaker. Aangemoedigd door hun talrijke supporters, slaagden ze er in om nog een derde keer de goal te vinden.
De scheidsrechter floot enkele minuten voor het einde de wedstrijd af omdat enkele supporters van Linden het veld opliepen om hun ongenoegen te uiten. Jammer dat de spannende wedstrijd zo moest eindigen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio