FOTO. Leuke verrassing tijdens Warmste Kerstmarkt van Het Balanske

Niets dan opgewekte gezichten tijdens het Warmste Kerstmarktje van Het Balanske. Gedeputeerde Monique Swinnen overhandigde er namens de provincie Vlaams-Brabant een cheque van 50.000 euro. Er was nog meer goed nieuws, want het vrijetijdszorgcentrum krijgt ook 30.000 euro financiële steun via Leader platteland. En enkele dagen eerder kreeg men de subsidiebelofte van de Vlaamse Regering voor 22 gesubsidieerde plaatsen in de kinderopvanglocatie De Bal die opgestart zal worden binnen Het Balanske.

Met het gekende enthousiasme hebben de talrijke vrijwilligers van het zorgcentrum tijdens deze Warmste Week van Music for Life opnieuw hun schouders gezet onder het kerstmarktinitiatief. 
Zondag kon je op de Warmste Kerstmarkt snuisteren tussen de standen met hebbedingetjes en genieten van pannenkoeken, wafels, hamburgers, warme of koude dranken en muziek. 
Zo proberen ze extra geld in het laatje te brengen. Want het vrijetijdszorgcentrum kan maar draaien dankzij de talrijke giften en de subsidies die ingezameld worden. 

De unieke snoezelruimtes, die al vele jaren dienst doen, werden onlangs pas volledig vernieuwd. Het centrum start binnenkort ook met een inclusieve opvang voor baby's en peuters: De Bal. De financiële steun en subsidies zijn dan ook zeer welkom.
Momenteel loopt ook nog de kalenderverkoop. Wie er eentje wil kopen vindt meer info op de website. Andere activiteiten vind je daar ook terug. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio