FietseLieren langs rustige wegen

FietseLieren langs rustige wegen

Foto: Chris VAN ROMPAEY

Lier - Landelijke Gilde Lier-Lisp en KVLV organiseren op zondag 18 september de 24ste editie van FietseLieren. Dat zijn fietstochten voor het hele gezin over rustige wegen met een bezoek aan twee tuinbouwbedrijven.

“Vertrek- en aankomstplaats dit jaar is de parochiezaal in de Voetbalstraat in Lier, rechtover het voetbalstadion van Lierse”, zegt Rudy Van den Bergh van Landelijke Gilde Lier-Lisp. “Je kunt er vertrekken van 9 tot 15u. Vroege vogels kunnen er vanaf 8u ook al ontbijten, maar daarvoor moet je wel vooraf inschrijven. Ben je ouder dan twaalf jaar, dan betaal je voor het ontbijt 10 euro. Kinderen van zes tot twaalf jaar betalen 2,5 jaar en kinderen jonger dan zes jaar krijgen een gratis ontbijtje.”

“Het FietseLieren zelf kost drie euro. Hiervoor krijg je het uitgestippelde traject, een gratis consumptie en een nuttig aandenken. Kinderen jonger dan twaalf jaar fietsen gratis. Je kunt kiezen een fietstocht van 24 en 40 kilometer. Die brengen je onder meer in Boechout, Broechem, Emblem en Ranst.”

Het FietseLieren valt dit jaar samen met de Dag van de Landbouw. “Daarom kan je dit keer niet één maar twee tuinbouwbedrijven onderweg bezoeken." 

Info: www.fietselieren.be, 0474.816.500

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio