Zaterdag 11 april 2009 in GC De Maere.

Paasconcert 'Cinemagic' door Koninklijke Harmonie De Weergalm der Winghe

Paasconcert 'Cinemagic' door Koninklijke Harmonie De Weergalm der Winghe

Paasconcert Cinemagic Foto: muzieknoten

Tielt-Winge -

De Koninklijke Harmonie De Weergalm der Winghe organiseert in samenwerking met het Davindsfonds Sint-Joris-Winge voor de 23ste keer een Paasconcert in De Maere.
Het thema voor dit jaar is filmmuziek. Het wordt een avond vol filmmagie waarbij ook beelden uit grote kaskrakers geprojecteerd zullen worden op het witte doek.

Dirigent Piet Celis brengt met zijn muzikanten spannende muziek uit de film ‘Star wars’, grappige en romatische melodieën uit ‘Shrek’ en muziek die je laat wegdromen bij de beelden van ‘Pocahontas’ en ‘Pirates of de Caribean’. Je maakt ook een duik onder water met ‘Under the sea’. En wie kent niet de musical ‘Annie’ met de gelijknamige song die iedere muziek- en filmliefhebber kent. Ook Benny Hill zorgt voor de vrolijke ‘noot’. Voor de allerkleinsten en zeker ook voor de groteren zal ‘Chicken run’ tot de verbeelding spreken. Over dit alles wordt een sausje van schlager- en marsmuziek gegoten.

De liefhebbers van originele harmoniemuziek komen ook aan hun trekken en de juniors zetten, onder leiding van Stijn Coosemans, hun beste muzikale beentje voor en zullen u aangenaam verrassen met stukken zoals o.a. 'Smoke on the water'.

Het belooft een uitstekende maar ook ontspannende muziek-(film)avond te worden op 11 april.

Afspraak in Gemeenschapscentrum ‘De Maere’ op zaterdag 11 april om 20 uur.

Kaarten: 5 euro (individueel), 12 euro (gezinskaart)

Info: bij de bestuursleden van de organiserende verenigingen.

of via khdeweergalm@advalvas.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio