Ook Cafetaria GC De Maere krijgt nieuwe uitbater

Ook Cafetaria GC De Maere krijgt nieuwe uitbater

Foto: Uitbater Cafetaria GC De Maere

Tielt-Winge - Enkele weken geleden mochten we de nieuwe uitbaters van de cafetaria van Sporthal 't Solveld voorstellen. Deze week heropent ook de cafetaria van GC De Maere met een nieuwe uitbater. Na twintig jaar keert Stijn Verhoeven terug naar de cafetaria.

'Wanneer ik een jaar of zes was, hebben mijn ouders een tijdje deze cafetaria uitgebaat' vertelt Stijn, 'zodra ik hoorde dat men een nieuwe uitbater zocht, was ik kandidaat.'

Stijn is nu 26 jaar en als zelfstandige actief in de bouw. 'Ik was dat wat beu', zegt hij, 'ik ga mij nu concentreren op de cafetaria en in de bouw enkel wat bijklussen.'

Stijn zal het cafetaria zes dagen op zeven open houden. Hij denkt van de dinsdag zijn sluitingsdag te maken. Hij mikt op een divers publiek, niet specifiek op de jeugd.
Je zal er ook terecht kunnen voor kleine snacks zoals verse soep, spaghetti en croque monsieur. De muziek zal via een internetbedrijf worden toegeleverd. Dat voorziet een verschillend aanbod voor iedere gelegenheid. Voor de voetballiefhebbers zal er ook een TV geïnstalleerd worden.

Vanaf woensdag 21 oktober zal het cafetaria opnieuw open zijn. Begin november volgt een officiële openingsreceptie.
 

IMG_8496

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio