Zaterdag 16 januari 2010 om 20.15 uur

Nog tickets verkrijgbaar voor De Muizenval van Agatha Christie

Nog tickets verkrijgbaar voor De Muizenval van Agatha Christie

Foto: De Muizenval

Tielt-Winge - De Muizenval van Agatha Christie is de meest gespeelde thriller ter wereld. In Londen loopt het theaterstuk al voor het 57ste jaar! Ondertussen werden er al 23.000 voorstellingen gespeeld. De Vlaamse versie van de Muizenval brengt een beetje Britse cultuur en geschiedenis naar Vlaanderen. Op zaterdag 16 januari kan je het stuk bekijken in de Breugelzaal van GC De Maere in Tielt-Winge. Aanvang om 20.15 uur.

De Muizenval wordt gebracht door Loge 10 theaterproducties, met een indrukwekkende cast. Met namen als Jef Demedts en Magda Cnudde in de hoofdrol, belooft het een spannende en intrigerende voorstelling te worden.


De andere figuren uit de thriller worden gespeeld door Nathalie Wijnants (Thuis), Sébastien De Smet (Spoed), Bob Selderslaghs (Kinderen van De Windt), Marijke Hofkens (Thuis), Door van Boeckel (Kinderen van De Windt) en Jelle Cleymans (Spring, Daens) en Lucas Tavernier.

Meer informatie over dit theaterstuk vind je op deze website (je kan er een interessante bespreking vinden uit 'De Rode Loper').

Tickets kosten 14 euro (12 euro voor CJP, +55, -16j., werklozen en gehandicapten).

016 63 59 10

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio