Sinte Mette kermis met koers voor Nieuwelingen

Sinte Mette kermis met koers voor Nieuwelingen

editie 2011 Foto: Carine Vanlingen

Tielt-Winge - Ter gelegenheid van Sinte Mette kermis staan volgend weekend enkele activiteiten op het programma in de buurt van Optielt. Hopelijk zal er op de kermis zelf, meer te beleven vallen dan vorig jaar. Toen stond er alleen maar een Lunapark en een smoutebollenkraam.

Kermiskramen of niet, er zal een kermiskoers en een kermisfeest zijn.
In café Berg en Dal wordt zaterdagavond, 16 juni, kermis gevierd met DJ Tom. Aanvang om 21 uur.

Zondagnamiddag, 17 juni, organiseert Cycling Team Tilt een wielerwedstrijd voor Nieuwelingen. Het parcours van de voorbije jaren zal licht gewijzigd zijn omwille van de werken in de Dorpsstraat.
Vertrek en aankomst blijft Café Berg & Dal. De wedstrijd start om 15 uur en de wielrenners moeten een afstand van 62 km afleggen. Ze slaan na de start linksaf naar Huize Hageland, rijden zo naar de Heuvelstraat, de Voortstraat en de Reststraat en via de Boekhoutstraat rijden ze naar de Rillaarseweg om zo opnieuw aan het vertrekpunt te passeren. Dat is de ronde die ze verschillende keren moeten rijden.
Inwoners die in de buurt van de tour wonen of moeten zijn, houden zondag dus best rekening met de doortocht van de wielrenners.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio