Zandhoven dankt zijn vrijwilligers

Zandhoven - Het leven en onze maatschappij draaien vaak op vrijwilligers. Mensen die zich dag in dag uit onbaatzuchtig inzetten voor anderen. Deze mensen betekenen heel veel voor de gemeente Zandhoven en daarom besloot het bestuur om hen – tijdens de Week van de Vrijwilliger – eens extra te bedanken met een receptie.

Op 1 maart moesten de vrijwilligers van Zandhoven voor een keer eens niet zelf werken. De socio-culturele verenigingen en niet-betaalde leden van de adviesraden waren uitgenodigd in De Populier voor een receptie. Zo wou het gemeentebestuur zijn vrijwilligers bedanken voor hun inzet in de verschillende dorpsgemeenschappen.

 

Zo’n 300 vrijwilligers gingen in op de uitnodiging. Met een hapje en een drankje in de hand werden ze ook nog eens getrakteerd op een spetterend optreden van de percussiegroep Percussive. “We beseffen maar al te goed dat we hiermee nooit alle vrijwilligers in onze gemeente kunnen bereiken”, zegt burgemeester Luc Van Hove. “Er zijn ook heel wat mensen die vrijwilligerswerk doen buiten onze verenigingen. Maar ook zij moeten weten dat we hun werk enorm appreciëren en dat we hen heel dankbaar zijn.”

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio