Groepsaankoop groene energie gestart: doet u ook mee?

Groepsaankoop groene energie gestart: doet u ook mee?

Foto: Curieus

Zandhoven - Op maandag 18 juni start de groepsaankoop groene energie van de provincie Antwerpen. Dé manier om milieuvriendelijk te besparen op uw energiefactuur. Ook u kan meedoen aan dit initiatief van sp.a-député Inga Verhaert. In nagenoeg elke Antwerpse gemeente organiseert Curieus Zandhoven een info- en inschrijfmoment om uw overstap te vergemakkelijken.

Voor de vierde keer organiseert provincie Antwerpen een groepsaankoop groene energie. Opnieuw ligt sp.a-député Inga Verhaert aan de basis van dit initiatief. Bij de editie van 2011 schreven meer dan 40.000 gezinnen zich in. Deelnemers besparen zo maar liefst 360 euro per jaar op hun energiefactuur.

Vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop kan van 18 juni tot en met 25 september via de website www.samengaanwegroener.be. Voor wie graag meer informatie krijgt en hulp bij het inschrijven, organiseert sp.a in zo goed als elke Antwerpse gemeente een gratis info- en inschrijfmoment. Handig om de overstap van leverancier te vergemakkelijken. U brengt wel best uw laatste gas- en of elektriciteitsrekening mee.

Naar aanleiding van deze groepsaankoop zal, naar jaarlijkse gewoonte, Curieus Zandhoven een infoavond organiseren. Deze zal doorgaan op 7 september 2012 en zal van start gaan om 20u in de Parochiezaal St. Jozef te Zandhoven.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio