Cups and Plates speelt op tweede Tettenconcert te Massenhoven

Foto: Carl Versteden

Zandhoven - Olympische spelen op canvas of Cluib Brugge op VT4 in de voorronde van de champions league ... op woensdagavond interesseert het de Massenhovenaren niet.

Op woensdagavond in augustus gaan de Massenhovenaren naar de Tettenkotconcerten op het kerkplein.

Woensdag 8 augustus bracht de partycoverband Cups and Plates het plein in een muzikale vervoering. Schepen van Massenhoven Richard Bastanie (CD&V) zag dat het goed was : "Vandaag hebben we wel wat concurrentie van het vuurwerk in Grobbendonk (naar aanleiding van de kermis aldaar, nvdr). Maar het plein is ook deze week toch weer goed gevuld."

Ook de volgende woensdagen staat er nog veel muziek op het programma op de 'gratis' Tettenkotcocnerten'. Woensdag 15 augustus is er een speciale editie die om 15u al begint met The South, gevolgd rond 17.30u door Zot van A, een coverband die verzoeknummers speelt. De vorige jaren noemden de organisatoren die concerten op moederdag de Moedermelkconcerten, maar omdat sommige mensen er aanstoot aan namen hebben we deze naam laten vallen, net zoals sommigen het nog altijd moeilijk hebben met die naam Tettenkotconcerten. Woensdag 22 augustus speelt Orange het Band en als afsluiter is er  dit jaar op woensdag 29 augustus voor de eerste keer Massenhoven Zingt! Om 20u zal onze plaatselijke kleinkunstenaar Carl Smets eerst liedjes zingen. Nadien krijgt iedereen teksten om mee te zingen.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio