Zuiver Zaventem steunt scouts met cheque

Zuiver Zaventem steunt scouts met cheque

Foto: if

Zaventem - De organisatoren van Zuiver Zaventem schonken de scouts van Zaventem onlangs een cheque voor de bouw van hun lokalen.

Op 25 juni jl. werd voor de 5de keer het evenement 'Zuiver Zaventem' georganiseerd door VZW Zuiver Zaventems. Een gratis festival waar zowel Zaventems talent alsook grotere namen aan bod komen.
"Zoals de vorige jaren was ook deze editie een succes, dankzij de hulp van vele vrijwilligers", klinkt het bij de organisatie. "We mogen dan ook met trots aankondigen dat we de winst van dit evenement graag delen met de Scouts van Zaventem. Zoals elk jaar mogen wij rekenen op hun grote inzet om dit tot een tot een goed einde te brengen. Tevens bedanken wij onze sponsors voor voor hun financiële bijdrage.
Dit mooie bedrag van 2.000 euro zal een schitterende bestemming krijgen, nl. het realiseren van nieuwe lokalen voor de scouts van Zaventem. Bovenop dit mooie bedrag krijgt de 'Jin', de oudste tak van de scouts, er nog een mooi bedrag van € 267 bovenop om hun buitenlandse reis tijdens het laatste werkjaar als scoutslid als mooie afluister van hun jarenlang lidmaatschap te helpen bekostigen."
 
 
De volgende editie van Zuiven Zaventem vind plaats op 24 juni 2017
 

Wil je zelf een gift van de organisatie ontvangen?  "Alle Vzw die ingeschreven zijn in groot Zaventem kunnen hun kandidatuur en motivatie voor ons goed doel "Zuiver Zaventems  2017" per mail doorsturen naar info@zuiverzaventems.be en dit tegen uiterlijk Zondag 13 November 2016. Op basis van een aantal criteria zal het bestuur van "Zuiver Zaventems" een keuze maken uit de inzendingen .
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio