Opnieuw triatlon door Zennestad op 3 juni

Vilvoorde - Net als in 2017 zal Tribe met ondersteuning van Stad Vilvoorde en stadsbuurt 4 Fonteinen haar jaarlijkse Triatlon-wedstrijd organiseren. Voor de tweede maal op rij staat het Belgisch Kampioenschap Sprint (1/8 Triatlon) op het programma in Vilvoorde! Naast het Belgisch Kampioenschap willen we nog een stap verder gaan en leggen we dit jaar een extra focus op de Trio Triatlon voor bedrijven.

Sporten is gezond en wie in goeie vorm is presteert ook beter op het werk. Omwille van deze reden willen we onder het motto ‘Iedereen kan deelnemen aan een triatlon in Trio’ onze bedrijventriatlon promoten. 3 collega’s leggen elk een onderdeel af: de eerste collega zwemt 500m, de tweede collega fietst 20km en tot slot loopt de derde collega 5km. Triatlonclub Tribe biedt in samenwerking met Fyzix een programma aan waarbij de deelnemers ondersteund zullen worden om dit doel te bereiken. Alle informatie over dit programma wordt toegelicht op een info-moment dat doorgaat op 8 februari om 19u in de Kruitfabriek.

Bedrijven kunnen kiezen voor een VIP-formule of enkel deelname. Bij een VIP-formule kunnen de deelnemers nagenieten in de VIP-tent van een uitgebreide maar gezonde lunch met een glaasje bubbels.

Naast de deelnemende teams is er in de VIP-tent ook plaats om enkel te netwerken en te kijken naar de eindstreep. Alle informatie is terug te vinden op http://triatlon.4fonteinen.be.

Spanning op het Belgisch kampioenschap sprint.

Voor het tweede jaar op rij komt het BK Sprint naar Vilvoorde. Sprint staat voor 1/8 triatlon dus 750m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen. Zowel bij de heren als de dames kunnen jullie hier de top van de Belgische atleten aan het werk zien. Wie er vorig jaar bij was kan beamen dat dit een spannende strijd is!

Ook kinderen, jeugd en recreatieve triatleten aan de start.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen deelnemen aan de triatlon, uiteraard zijn de afstanden aangepast. De allerjongsten (Kids 1) zwemmen 50m, fietsen 2km en lopen 750m. Dit alles onder begeleiding van professionals en met een aparte start per sporttak. Naar gelang de leeftijd stijgen de afstanden. De atleten van Jeugd B zwemmen reeds 500m, fietsen 10km en lopen 3km.

Voor de volwassenen is er ook een recreatieve reeks voorzien. Zij zwemmen 500m, fietsen 20km en lopen 5km. Alle details over de reeksen en afstanden zijn terug te vinden op http://triatlon.4fonteinen.be.

Als je op dit ogenblik over een basisconditie beschikt en wil deelnemen aan de recreatieve triatlon dan kan dat. Tribe start op 21 februari met zijn start-to-triatlon programma waarbij je met 3 begeleide trainingen per week klaar gestoomd wordt om de recreatieve triatlon op 3 juni tot een goed einde te brengen.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio