Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag, komt naar onze regio

Zaventem / Machelen / Wezembeek-Oppem / Kraainem / Zemst - Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven tijdens de grote vakantie niet op zoek naar kaftpapier. In de eerste week van september kunnen zij gratis en origineel ontworpen kaftpapier krijgen in 24 gemeenten.

De Ezelsoor Boekankaftdag vindt plaats in Zaventem op woensdag 5/9 en zaterdag 8/9 in de bibliotheek. In Machelen kunnen gezinnen de boeken kaften op woensdag 5 september van 12 tot 17 uur in de bibliotheken van Machelen en Diegem.

Ook in Aarschot, Asse, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Halle, Herne, Herzele, Kraainem, Laken, Lennik Liedekerke, Linkebeek, Meise, Molenbeek, Ninove, Ternat, Wezembeek-Oppem, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Gillis en Zemst kan je je boeken laten kaften.

Vanaf begin juli is de vernieuwde website van Ezelsoor online. Op ?www.ezelsoor.info kan je het volledige programma van de 24 gemeentes raadplegen en kan je snuisteren in de verschillende ontwerpen van het kaftpapier (5-tal per gemeente – in totaal 20-tal verschillende patronen.

Je vindt er ook alle (praktische) informatie en contactgegevens per deelnemende gemeente.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio