Volgende fase voorbereidende werken nieuwe fietsinfrastructuur Rooseveltlaan

Vilvoorde - In het voorjaar van 2019 plant stad Vilvoorde de heraanleg van de randen van de Rooseveltlaan (Franklin). De belangrijkste aanleiding voor deze heraanleg is het verbeteren van de verkeersveiligheid en meer specifiek de fietsinfrastructuur. Op 22 augustus gingen de voorbereidende werken door de nutsmaatschappijen tussen Mechelsestraat en Hendrik I-lei reeds van start.

Op 11 september start de aannemer met het uitvoeren van de volgende fase in deze voorbereidende werken: het vernieuwen van de leidingen in de doorsteek van de Mechelsesteenweg ter hoogte van huisnummer 16 tot aan de kasten op de Tyndaleparking.

Gedurende de werken blijft de Mechelsesteenweg toegankelijk voor verkeer van Vilvoorde richting Mechelen. Het verkeer vanuit Mechelen wordt omgeleid via de Gezellestraat (Guido) -> Hendrik I-lei -> Rooseveltlaan (Franklin).  De werken aan deze doorsteek zullen maximaal 4 dagen duren.

 

Vanaf 17 september wordt vervolgens één rijbaan per keer afgesloten ter hoogte van de Hendrik I-lei. Ook hier zal doorgang vanuit Vilvoorde richting Mechelen steeds mogelijk zijn. Het verkeer vanuit Mechelen wordt omgeleid.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio