Bekende gezichten springen voor 60-jarige feest van Brussels Airport

Steenokkerzeel / Machelen / Zaventem / Kraainem / Wezembeek-Oppem - Brussels Airport viert zijn 60-jarig bestaan en nodigt bekende Belgen uit binnen- en buitenland uit voor de start van een nieuwe nationale campagne in onze grootsteden. Onder meer Elodie Ouédraogo, Pascale Naessens en Smurfin feesten mee.

Sinds afgelopen zomer viert Brussels Airport zijn zestigste verjaardag met alle medewerkers, partners en passagiers. Zo werden op 5 juli animaties gehouden, er werden activiteiten in de terminal opgezet, passagiers kregen cadeautjes uitgereikt, er werd een feest gehouden voor het personeel en de partners …

 

Op 1 oktober werd een nieuwe campagne gelanceerd waarvoor een beroep werd gedaan op bekende Belgische luchthavenpassagiers van diverse disciplines: sport, gastronomie, muziek ... "Al deze bekende Belgen springen letterlijk een gat in de lucht om deze verjaardag te vieren", zegt Anke Fransen van Brussels Airport. "Op sportgebied gooien onze sprinters Kevin Borlée en Elodie Ouédraogo het over een andere boeg: ze wagen zich aan de trampoline. Net als chocolatier Pierre Marcolini en Pascale Naessens, auteur, keramisch kunstenares en vooral specialiste op het vlak van gezonde voeding. Ook onze Eurovision-vertegenwoordigster Blanche en onze superbekende DJ Henri PFR waren van de partij. En tot slot viert de Smurfin dubbel feest, want ook zij is dit jaar 60 geworden."

 

Deze campagne is vanaf 1 oktober in het hele land te zien: de hele maand oktober valt ze te ontdekken in de vijf grootsteden van België – Gent, Antwerpen, Luik, Charleroi en Brussel – en in de randgemeenten daarvan.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio