Chalet Chouffe zorgt voor winters gevoel op Brussels Airport

Vilvoorde / Steenokkerzeel / Machelen / Zaventem / Kraainem / Wezembeek-Oppem - Vertrek je binnenkort op vakantie met het vliegtuig? Zorg dan dat je op tijd op de luchthaven bent, want dan kan je nog even genieten van een heerlijke La Chouffe in de Chalet Chouffe voor je je koffers incheckt.

Wie binnenkort naar de sneeuw reist of de zon elders gaat opzoeken en daarvoor vanuit Brussel het vliegtuig neemt, kan voor vertrek terecht in de Chalet Chouffe voor wat hartverwarmende en typisch Ardeense drinks & nibbles als La Chouffe, koffie, soep of Ardeense worst. Van midden november tot eind januari staat de houten chalet aan de in -en uitgang van Brussels Airport. Een vleugje Ardennen in Zaventem. 

Je proeft er Belgische pareltjes van de tap als La, Mc, N’ice en Cherry Chouffe. En uiteraard mochten ook Vedett, Vedett IPA en Duvel niet ontbreken. Op de kaart ook heel wat warme dranken als Chouffe Coffee, warme chocolademelk, caffè latte, thee en koffie en soep. Om de honger te stillen: een kaasplank van Belgische Kaasaffineurs Van Tricht, worst van The Butcher’s Store, Chouffe Croute Dog en Pork Potatoes. Voor de vroege vogels is er ook ontbijt met croissants en chocoladebroodjes.  De chalet telt twintig zitplaatsen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio