Sport-Na-Schoolpas : sporten aan een spo(r)tprijs.

Sport-Na-Schoolpas : sporten aan een spo(r)tprijs.

Foto: Zaventem

Zaventem - MOEV en Sport Vlaanderen lanceerden in heel Vlaanderen de Sport-Na-School-pas (de SNS pas). Met de SNS-pas kunnen de leerlingen van alle secundaire scholen, van het 1ste tot en met het 6de jaar, gebruik maken van een indrukwekkend aanbod van toffe sportactiviteiten. Alle activiteiten gaan door in verschillende sportaccommodaties of scholen.

 


Voor slechts 30 euro kan een leerling 15 weken lang onbeperkt sporten en bewegen. Met dit all-in abonnement, inclusief de verzekering via Sport Vlaanderen, kan men onbeperkt sporten, zelfs meermaals per week en dit aansluitend op de schooluren. Men kan ook een deel van het inschrijvingsgeld terugkrijgen via de mutualiteit.
Ook in de gemeente Zaventem wordt vanaf 28 januari 2019 en dit tot en met 30 mei 2019 (uitgezonderd de schoolvakanties) de SNS-actie opgestart.
Dirk Philips (schepen van welzijn en onderwijs) en Piet Ockerman (schepen van Sport) zetten samen hun schouders onder de actie, want jongeren tussen 12 en 18 jaar aan het sporten krijgen, direct na de schooluren, is bijzonder nuttig en gezond.
Voor alle nodige informatie kan men terecht bij de LO leerkrachten of online via www.sportnaschool.be of bij de Sportdienst van de gemeente Zaventem.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio