Groen-lijsttrekkers strijken neer in Schranshoeve

Zemst - De campagne voor de federale en Vlaamse verkiezingen is volop bezig en Groen trekt met een deur-aan-deurcampagne doorheen de hele provincie. Bedoeling is om bij 10.000 deuren aan te bellen. Op 9 mei strijkt Groen neer in Zemst (Schranshoeve Eppegem, 17u) en ook Vlaamse lijsttrekker An Moerenhout en Federaal lijsttrekker Jessika Soors zullen erbij zijn.

Tijdens de huisbezoeken gaan ze rechtstreeks in dialoog met potentiële kiezers. "Om te luisteren, maar ook om hen  te overtuigen dat elke stem telt voor een Groene ommekeer op 26 mei", zeggen Jessika Soors en An Moerenhout,  "Het is echt tijd voor een klimaatregering met een sociaal hart, voor een eerlijke bijdrage van de grootste vermogens en vervuilers."

"Na onze goede score in oktober merken we heel veel enthousiasme bij de mensen om ook nu voor een Groene golf te zorgen." zegt Joeri Van den Brande, schepen voor Groen in Zemst en kandidaat op de Vlaamse lijst van Groen.  "Onze ideeën slaan aan, en dat merk je aan de reacties bij de mensen." 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio